Thursday, October 18, 2012

Tech People I need HELP!!!

If you are an email subscriber of Peanut Butter and Whine then you will recognize this heading.. does anyone know where...... and more importantly HOW TO FIX this!!

See the code under my cute little logo?  I've checked everywhere (well, apparently NOT everywhere cause it's still there!!) but I can't find where to delete the coding!!  HELP!!! Any suggestions on how to remove the code under the picture?




5 comments:

  1. I am no help, sorry! I hope you get some soon, though! This is probably the biggest reason I haven't started a blog yet. It seems like there are so many possible tech glitches that I just wouldn't know how to solve.

    ReplyDelete
  2. I don't see the code...it's fixed?

    ReplyDelete
  3. Look for an unintentional close to the image tag before the alt=... part. you can't put a < or a > natively in HTML text without confusing a parser. Replace with < or >

    ReplyDelete
  4. the code got interpreted. &lt; and &gt;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I will try and find that tag. Thank you!

      Delete

I love comments! I will answer your comment.
(Sometimes I get lazy and it takes me a couple of days)
Feel free to leave your blog address I'd love to come return the favor!!
Have an AWESOME DAY!!! Comments sure make mine!!

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Grab my cute lil' button. Copy the Code in the Gray Box

Peanut Butter and Whine
<div align="center"><a href="http://www.peanutbutterandwhine.com" title="Peanut Butter and Whine" target="_blank"><img src="http://i128.photobucket.com/albums/p169/zacsgirl84/FamilyGathering-1-1.jpg" alt="Peanut Butter and Whine" style="border:none;" /></a></div>